POVEZAVE

 

konferenca 2010: dolgotrajna pomoč osebam po pridobljenih možganskih poškodbah

19. marca 2010 je v Tehnološkem parku v Ljubljani potekala 1. konferenca o dolgotrajni pomoči osebam po pridobljenih možganskih poškodbah.
V uvodnem delu sta nas nagovorila g. Cveto Uršič, generalni direktor direktorata za invalide Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve, in g. Robert Medved, vodja sektorja razvoj in koordinacija sistema na Ministrstvu za zdravje, v plenarnem delu pa so svoje delovanje predstavili klinični psiholog iz organizacije The Brain Injury Rehabilitation Trust iz Velike Britanije, različni strokovnjaki iz Slovenije, ki delujejo na področju pridobljenih možganskih poškodb oz. so s tem področjem povezani, uporabniki storitev ter njihovi svojci.
Plenarnemu delu je sledil vzporedni program, v katerem so bili prestavljeni različni fizioterapevtski, delavno-terapevtski in pedagoški pristopi, zadnji del konference, v katerem smo se seznanili z različnimi aktualni projekti, pa se je zaključil z okroglo mizo, kjer so bili oblikovani sklepi in smernice za nadaljnje skupno delo na področju dolgotrajne rehabilitacije po pridobljenih možganskih poškodbah v Sloveniji.

Program_konference.pdf
Sklepi_konference.pdf

GALERIJA SLIK

NAZAJ

Skupaj spremenimo svet na bolje.
Pridružite se!

Podprite nas!Namenite 0,5% dohodnine Centru Zarja.